Technologie & Markt

Carine van den Brink (Axon Lawyers) werkte onder andere als advocaat voor het kantoor Stibbe. Tevens was zij Chief Legal Officer voor Pharming NV en begeleidde de beursnotering. Carine van den Brink heeft een uitgebreide expertise in het contract- en intellectueel eigendomsrecht. Carine biedt (jonge) life sciences bedrijven ook juridische ondersteuning bij het realiseren van (VC) financieringen. 

Gonja Hikspoors (Ikken), werkte als marketing manager bij Noldus IT en twee andere ingenieursbureaus. Gonja volgde de vierjarige opleiding coaching en counseling bij het Europese Instituut (De Baak). Sinds 2006 heeft zij haar eigen praktijk en biedt coaching bij competentieontwikkeling, coachend leidinggeven en marktbegeleiding voor startende bedrijven.      

Netwerk

Eliane Schutte (Signifix), was QA by Medtronic en Director International Regulatory Affairs bij Isotis Orthobiologics BV. Eliane is actief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe EU-regelgeving ten aanzien van “Advanced therapy medicinal products”. Zij verzorgt strategisch advies, ondersteuning en interim management op het gebied van internationale regelgeving.   

Edward van Wezel (Biogeneration Ventures) , partner bij Biogeneration Ventures een fonds dat investeert in de vroege fasen van Life Sciences ondernemingen. Edward heeft een commerciële Life Sciences achtergrond en levert hands-on ondersteuning en kapitaal aan jonge life sciences bedrijven in Nederland. 

Sigrid van Iersel (Verhaallijnen) schrijft boeken voor afdelingen en/of organisaties, die op een persoonlijke wijze aandacht willen besteden aan het afscheid of het jubileum van een markante collega. Sigrid heeft twintig jaar ervaring als dagbladjournalist en als redacteur van vaktijdschriften. Het boekwerk is een portret-op-maat, waarin zij niet alleen iemands loopbaanontwikkeling uit de doeken doet, maar ook drijfveren, idealen en passies blootlegt.

Pedro Tetteroo, voormalig directeur van Centocor te Leiden. Na 21 jaar met passie leiding te hebben gegeven aan een grote organisatie en daar veel geleerd te hebben over het runnen van een bedrijf en over mijzelf, stel ik nu deze ervaringen beschikbaar voor (startende) executives die gecoached willen worden om meer van zichzelf in te zetten voor hun bedrijf. Contact: tetteroocoach[at]xs4all.nl

Ingrid van Frankenhuyzen. I'm the founder/director of Communisenso. Communisenso specialises in presentation and (social) media training and coaching. We help our clients to convincingly get their message across in all kinds of classic and new media, and to all audience types as 'nasty' journalists or easily distracted conference crowds. I was previously employed as a journalist at NRC Handelsblad.