Recourt Life Sciences werkt voor investeringsfondsen, overheidsorganisaties, jonge Life Sciences bedrijven, de Europese Unie en kennisinstellingen. In de meeste gevallen kan door de vertrouwelijke aard van de werkzaamheden geen gedetailleerde informatie over projecten worden verschaft. 

Technologie & Markt

Klanten

 

 

 

 

 

 

Recourt is verantwoordelijk voor het investeringsmanagement van Mibiton. Dit fonds investeert in Life Sciences apparatuur bij kennisinstellingen en jonge Life Sciences bedrijven

 

 

 

 

 

Programmamanagement van de Masterclass Biobusiness, de start voor jonge LS ondernemers. Opdrachtgever Niaba (nu HollandBio), de Nederlandse Biotechnologie Associatie. Sponsoren zijn het Netherlands Genomics Initiative en het innovatieprogramma Life Sciences and Health. Uitvoering in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

 

 

 

 

 

 

Programmamanagement van de Masterclass  Photonic Devices Entrepreneurship, voor onderzoekers op weg naar ondernemerschap. Opdrachtgever is Agentschap NL, IOP Photonic Devices. Uitvoering in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

 

 

BioConnection BV, Farmaceutische GMP faciliteit. vertegenwoordiger aandeelhouder Mibiton

 

 

 

 

 

 

Keygene NV: Agro diagnostiek t.b.v. gewasveredeling

Vertrouwelijke werkzaamheden

 

 

 

 

 

 

 

 

FluRedox: Business Development voor een nieuwe Biosensor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cellic Ltd: Marketing activiteiten Benelux Microfluidic systems.

 

 

 

 

 

 

 

Jaarlijkse WBSO subsidieaanvraag van het Universitair Medisch Centrum.

 

 

 

 


Hep-Art ontwikkelt een biologische kunstlever. Recourt was in de periode 2001—2006 verantwoordelijk voor het algemeen management van deze jonge onderneming.

 

 

 

 

 

Lid STW Valorisation Grant beoordelingscommissie

 

 

 

 

 

 

 

Analyse van technologie en de Intellectuele Eigendomsrechten van jonge Life Sciences bedrijven, zodat financiers een weloverwogen investeringsbeslissing kunnen nemen. De meeste investeerders zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministerie van VWS: analyse en advisering bedrijfsplannen

 

 

 

 

Het Regie Orgaan Genomics financiert hoogwaardig onderzoek op het gebied van de Genomics, Proteomics en Metabolomics. Recourt heeft op regelmatige basis voor het regie-orgaan projectvoorstellen geanalyseerd en nieuwe initiatieven mede opgezet, waaronder het Potato Genome Sequencing Consortium. Tevens is Recourt lid van de Venture Challenge en PreSeed Grant board.

 

 

 

 

 

 

 

Recourt LS beoordeelt op regelmatige basis projecten die zijn ingediend in een van de onderzoeksprogramma’s van de EC. Het betreft met name projecten die gerelateerd zijn aan de valorisatie van kennis.